Retrospektiva 2023. godine


auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-retrospektiva-2023

Svaka godina je izazovna na svoj način pa tako i 2023. Kao i svake godine naš servis za japanska i južnokorejska vozila je nastavio sa konstantnim rastom i usavršavanjem tehnologije kako bi pratio trendove i mogao da servisira sve zahtevnija vozila koja silaze sa fabričkih traka. O čemu smo pisali u proteklih 12 meseci – kratka retrospektiva je pred Vama.

Kao i svake zime bavili smo se bezbednošću na putevima pa tako možete pročitati kako voziti po snegu i ledu, a tu su i razlozi zašto ne treba voziti u zimskoj jakni – članak koji je na društvenim mrežama izazvao dosta pažnje i polemike. Tu su i saveti kako prati auto zimi i koliko često.

Proleće je donelo članke sa osvrtom na vozače iz Rusije i Ukrajine i kako su se oni snašli u našem saobraćaju. Možete se podsetiti i koje su opasnosti vožnje na proleće. Lepo vreme posle duge i hladne zime zna da zavara i stvori probleme kojih vozači obično nisu svesni. 

Servisi za japanska i južnokorejska vozila na Senjaku i Novom Beogradu. Zakažite pregled ili servis vozila na stranici kontakt

Leto je lepo za vožnju ali pravila su pravila: zašto je opasno voziti u papučama pročitajte ovde. Mnogi vozači koriste nepravilno klimu tokom vožnje pa smo se na tu temu osvrnuli ovde. Tu su i zaista korisni saveti kako se rešiti insekata sa šoferšajbne, kao i zaštita vozila nakon letovanja.

Ako ste se pitali koje su idealne dimenzije vozila za porodicu, možete pročitati sve o tome u našem članku koji se detaljno bavi dimenzijama automobila uz naše preporuke. Dobre vesti su bile i da je na putevima u Srbiji rastao broj punjača za električne automobile što svakako raduje.

Ovo je samo kratak pregled tema kojima smo se bavili, a sve što Vas zanima o automobilima, posebno japanskih i južnokorejskih proizvođača, čitajte i dalje na stranici Novosti.

Radujemo se još jednoj godini i novim temama koje ćemo obrađivati. Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedin i budite redovno u toku sa najnovijim dešavanjima.