Suzuki auto delovi


U svom bogatom asortimanu Forma auto centar ima u ponudi većinu auto delova za Suzuki kao i za ostala japanska i južnokorejska vozila. U našim servisima na Senjaku i Novom Beogradu moguće je poručiti sve rezervne delovi koji su neophodni za redovno održavanje automobila, kako starijih, tako i novijih modela. Svi Suzuki auto delovi su vrhunskog kvaliteta u skladu sa ISO standardom 9001. Za sva pitanja u vezi rezervnih delova pišite nam na stranici kontakt.

Ono što Forma Auto Servis ima kao komparativnu prednost u odnosu na druge jeste:

Garancija mobilnosti (putna asistencija) u Srbiji i u zemljama Evrope.

Transparentna i razumljiva dokumentacija urađenih radova.

Profesionalno i ljubazno ophođenje sa našim klijentima.

Poštovanje termina i usluga u skladu sa obećanim.

Rezervni delovi za Suzuki koje koji nabavljamo i prodajemo u zemljama Evropske unije se tretiraju kao originalni delovi.

Dobavljači rezervnih delova sa kojima sarađjujemo učestvuje u TECDOC-u i ALDOC-u. Oni poseduju ECE R90 sertifikat za disk pločice i neophodne sertifikate za određene grupe proizvoda u skladu sa Block Exemption regulativom (BER 1400/2002). BER sertifikat u zemljama Evropske unije zakonski podrazumeva da auto delovi sa tim sertifikatom imaju isti tretman kao i originalni delovi pa je ugradnja takvih delova moguća i u vozila u garantnom roku.

U zavisnosti o kom delu se radi, svi delovi osim potrošnih (disk pločice, diskovi…), i električnih delova, imaju garanciju od dve godine.

Ostali dobavljači sa kojima imamo uspešnu saradnju iz Južne Koreje, Engleske, Italije, Singapura i Tajvana takođe isporučuju visoko kvalitetne auto delove sa sertifikatom kvaliteta ISO 9001.

Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i koreanskih vozila.

Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača srž je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi: Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima. To je neophodno da bi se moglo raditi sa aktuelnim automobilima. Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila:

brzi servis

dijagnostiku

mehaniku

autoelektriku i autoelektroniku

servis trapa

servis auto-klime itd.

Brend Suzuki

Firma je osnovana 1909. godine, a njen osnivač Michio Suzuki (1887–1982) je pokrenuo Suzuki radionicu za proizvodnju razboja u selu Hamamatsu u Japanu. Posao je izuzetno napredovao prvih 30 godina sa razvojem japanske proizvodnje svile. Nakon uspeha sa razbojima, Suzuki odlučuje da 1937. godine uđe u proizvodnju malih automobila.

U drugom svetskom ratu, fabrika je teško oštećena, te se posle rata Suzuki ponovo vraća poslu sa razbojima sve dok nije došlo do sloma tržišta pamuka 1951.

Posle rata u Japanu se javlja velika potreba za dobrim i pouzdanim ličnim prevoznim sredstvima. Suzuki konstruiše mali power free motor zapremine 36cc i montira ga na bicikl te na taj način dobija motorizovani bicikl. Prvi motocikl od 125cc proizvodi u martu 1955. godine, a iste godine u oktobru nastaje prvi mali dvotaktni automobil Suzulight 360cc. 1961. godine Suzuki fabrika automobila postaje nezavisna od proizvodnje razboja. 1970. počinje proizvodnja modela Jimny 360cc sa dvotaktnim motorom i pogonom na sva četiri točka, a 1982. godine Suzuki izbacuje poznati model motocikla GSX750S. 1983. prvi put se pojavljuje model Cultus, odnosno Swift 1,0. Poznati model Vitara doživeo je svoj debi u maju 1988.

Suzuki je danas multinacionalna kompanija sa sedištem u Minamiju, Hamamatsu, Japan, specijalizovana za proizvodnju automobila, motocikala, terenskih vozila, vanbrodskih motora, kolica i raznih vrsta motora. Poslednjih 10 godina Suzuki je među prvih deset najvećih proizvođač automobila u svetu. U Suzukiju radi 45000 ljudi širom sveta i ima 35 glavnih proizvodnih pogona u 23 zemlje i 133 distributera u 192 zemlje.

1991. godine Suzuki je osnovao Magyar Suzuki Corporation u Mađarskoj, odakle je u Srbiju uvezeno mnogo Suzuki modela Swift, popularno nazvanog “Swift mađar”.

Pored Swifta, kod nas su popularni modeli Baleno, Vitara, Grand Vitara, SX-4, Wagon R+. 

Posedujemo rezervne delove za gotovo sve modele Suzukija. Za sve informacije u vezi servisa i nabavke rezervnih delova pošaljite nam upit na stranici kontakt