Servis za Mazda vozila


Kvalitetni delovi i servis učiniće da Vaša Mazda bude pouzdana dugi niz godina u skladu sa pređenom kilometražom. Uradite na vreme mali servis automobila i produžite mu životni vek dok će vam odlaganje velikog servisa radi štednje samo napraviti još veće finansijske glavobolje. Zakažite povoljno redovan pregled, mali ili veliki servis Vašeg Mazda vozila u našim servisima u Beogradu – na Senjaku i Novom Beogradu.

Ne brinite, jer sa 20 godina iskustva servisiramo gotovo sve modele Mazde poput: 

Mazda 2

Mazda 3

Mazda 5

Mazda 6

Mazda 121

Mazda 323

Mazda 626

Mazda B250

Mazda BT-50

Mazda CX-3

Mazda CX-5

Mazda CX-7

Mazda CX-30

Mazda Demio 

Mazda MPV

Mazda MX-5

Mazda Premacy

Mazda RX-8

Mazda Tribute

U okviru naših novosti na sajtu godinama već možete pratiti razne zanimljivosti i novine vezane, između ostalog, i za Vašu Mazdu ali i dobiti korisne savete, te ako vas informativno zanima šta sve može da podrazumeva mali i veliki servis pročitajte sledeće članke na tu temu.

Kad je potrebno raditi mali servis?

Kad je potrebno raditi veliki servis?

Ako su vam se članci svideli zapratite nas na socijalnim mrežama gde vas redovno obaveštavamo o najnovijim vestima na sajtu:

facebook
facebook
facebook

Pre ili kasnije, tokom pregleda ili servisa moguće je da će se ustanoviti potreba da se zameni deo na vašem motornom saputniku. 

Saradnjom sa pouzdanim dobavljačima garantujemo brz i efikasan servis uz ugradnju kvalitetnih auto delova. Asortiman auto delova koje koristimo prilikom servisa potiče od renomiranih proizvođača kao što su Blue Print, Nipparts, Jakoparts, Aisin, EXEDY, NGK, Bosch…

Svi auto delovi koje ugrađujemo u Mazda vozila imaju jednogodišnju garanciju, a pojedini i više u zavisnosti o kom delu se radi.

Većina rezervnih delova za Mazda vozila koje prodajemo i ugrađujemo, vode se kao originalni delovi u zemljama Evropske unije što znači da imaju kvalitet prve ugradnje. Članovi smo servisne mreže MOTOO kao potvrde kvaliteta po Nemačkim standardima. 

Japanska preciznost i tačnost uz nemački kvalitet naš je moto!

Ako se pripremate za putovanje ili Vam je potreban servis Mazda vozila, zakažite pregled Vašeg vozila na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Servisi za japanska i južnokorejska vozila se nalaze na Senjaku i Novom i Beogradu.