Servis za Daewoo vozila


auto-centar-forma-servis-za-daewoo-beograd-logo

Kvalitetni delovi i servis učiniće da Vaša Daewoo bude pouzdana dugi niz godina u skladu sa pređenom kilometražom. Redovni mali servis automobila će mu produžiti životni vek a, uz pravovremeni veliki servis, dugoročno sačuvati vrednost i bezbednost. Zakažite povoljno redovan pregled, mali ili veliki servis Vašeg Daewoo vozila u našim servisima u Beogradu – na Senjaku i Novom Beogradu.

Ne brinite, jer sa 20 godina iskustva servisiramo gotovo sve modele Daewoo vozila poput: 

Espero

Evanda

Kalos

Lacetti

Lanos

Leganza

Matiz

Nexia

Nubira

Tacuma

Tico

U okviru naših novosti na sajtu godinama već možete pratiti razne zanimljivosti i novine vezane, između ostalog, i za Vaše Deawoo vozilo ali i dobiti korisne savete, te ako vas informativno zanima šta sve može da podrazumeva mali i veliki servis pročitajte sledeće članke na tu temu.

Kad je potrebno raditi mali servis?

Kad je potrebno raditi veliki servis?

Ako su vam se članci svideli zapratite nas na socijalnim mrežama gde vas redovno obaveštavamo o najnovijim vestima na sajtu:

facebook
facebook
facebook

Pre ili kasnije, tokom pregleda ili servisa moguće je da će se ustanoviti potreba da se zameni deo na vašem motornom saputniku. 

Saradnjom sa pouzdanim dobavljačima garantujemo brz i efikasan servis uz ugradnju kvalitetnih auto delova. Asortiman auto delova koje koristimo prilikom servisa potiče od renomiranih proizvođača kao što su Blue Print, Nipparts, Jakoparts, Aisin, EXEDY, NGK, Bosch…

Svi auto delovi koje ugrađujemo u Daewoo vozila imaju jednogodišnju garanciju, a pojedini i više u zavisnosti o kom delu se radi.

Većina rezervnih delova za Daewoo vozila koje prodajemo i ugrađujemo, vode se kao originalni delovi u zemljama Evropske unije što znači da imaju kvalitet prve ugradnje. Članovi smo servisne mreže MOTOO kao potvrde kvaliteta po Nemačkim standardima. 

Japanska preciznost i tačnost uz nemački kvalitet naš je moto!

Ako se pripremate za putovanje ili Vam je potreban servis Daewoo vozila, zakažite pregled Vašeg vozila na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Servisi za japanska i južnokorejska vozila se nalaze na Senjaku i Novom i Beogradu.