Servis


Servis “Forma” (Novi Beograd) funkcioniše u sastavu preduzaća “Forma auto centar”. kvalifikovani auto-mehaničari omogućavaju Vam kompletno odrzavanje vašeg vozila uz punu garanciju za obavljeni posao. Pored redovnih servisa (zamena filtera, motornog ulja i rashladne tečnosti) vršimo i sve popravke mehaničkih sklopova, kao i generalne reparacije motora.

Za svaki i najmanji zahvat na vašem vozilu imaćete pisani dokaz o obavljenom poslu kroz servisnu knjižicu, koja je interni dokument između vas kao korisnika naših usluga i nas kao vaših servisera.

PUNA GARANCIJA PODRAZUMEVA NAŠU KOMPLETNU USLUGU: PRODAJU  AUTO DELOVA, SERVISNU USLUGU I ORGANIZOVANJE NEOPHODNIH MAŠINSKIH OBRADA VAN NAŠEG SERVISA!!!

Servis “Forma”, jedan je od ovlašcenih servisnih punktova za prodaju i montazu amortizera renomiranog japanskog proizvođača  KAYABA. Ne zaboravite, kayaba daje dve godine garancije na sve svoje proizvode ugrađene u ovlašćenim servisima!

“Forma” pokreće svoj drugi servisni objekat u februaru 2008.godine. Servis je lociran u širem centru grada, u Stolačkoj ulici br.10c, na Senjaku. Oba servisa funkcionišu po istim normama tako da je samo na VamA da odaberete lokaciju.
Jednostavno, pozovite nas, zakažite termin koji Vama odgovara i završite kompletan posao ‘NA JEDNOM  MESTU’!