Hyundai auto delovi


Najpoznatiji Hyundai model je svakako Accent, a pored njega tu su  jos i Getz, Elantra, Sonata, Matrix a od novijih, i20, i30, ix35. Za sve gore navedene modele imamo sve sto je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje tj. servisiranje. Glavni dobavljač našeg servisa je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom sarađujemo punu  deceniju jako uspešno. Najpoznatiji brendovi sa kojima radimo su sledećih proizvođača BLUE PRINT, NIPPARTS, JACOPARTS, AISIN, EXEDY, NGK, BOSCH i drugi.

Hyundai auto delovi se nalaze u našem asortimanu. Delove koje nabavljamo su od svetski renomiranih proizvođača delova i te iste ugrađujemo u naša vozila koja dolaze u servis na popravke. Jako je bitno naglasiti da se u servisu za sve ugrađene delove daje i jednogodisnja garancija a za neke i više u zavisnosti od  toga o kojem delu se radi. Većina rezervnih delovi za Toyotu koje prodajemo se u zemljama Evropske unije tretiraju kao originalni delovi tj. delovi koji imaju kvalitet prve ugradnje – takođe jako bitno je i napomenuti da ugrađujemo i delove koje nam mušterije donesu. Pored prodaje delova veliki akcenat smo dali i na kvalitetu servisnih usluga. Kao potvrda je i ulazak u servisnu mrežu MOTOO – Po nemačkim standardima. Nemački kvalitet a japanska preciznost i tačnost su naš Motoo .

Ono što FORMA  Auto Servis ima kao komparativnu prednost u odnosu na druge jeste:

  • Garancija mobilnosti (putna asistencija) u Srbiji i u zemljama Evrope
  • Transparentna i razumljiva dokumentacija urađenih radova
  • Profesionalno i ljubazno ophođenje sa našim klijentima
  • Mi poštujemo termine i pružamo usluge u skladu sa obećanim.

Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i koreanskih vozila. Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača srž je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi: Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima. To je neophodno da bi se moglo raditi sa aktuelnim automobilima. Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila: brzi servis, dijagnostiku, mehaniku, autoelektriku i autoelektroniku, servis trapa, servis auto-klime, servis itd.

hyundai-auto-delovi-auto-centar-forma