Mitsubishi auto delovi


Bogat asortiman i ponuda auto delova za Micubiši (Mitsubishi), kao i za ostala japanska i južnokorejska vozila, čeka Vas u našim servisima na Senjaku i Novom Beogradu. Posedujemo sve delove koji su neophodni za održavanje automobila – starijih i novijih modela. Svi delovi su veoma kvalitetni i u skladu sa ISO standardom 9001. Pišite nam na stranici kontakt sve što Vas interesuje u vezi nabavke rezervnih delova za Micubiši (Mitsubishi). 

Sarađujemo sa dobavljačima koji učestvuju u TECDOC-u i ALDOC-u. Svi dobavljači su vlasnici ECE R90 sertifikata za disk pločice i poseduju neophodne sertifikate za određene grupe proizvoda u skladu sa Block Exemption regulativom (BER 1400/2002). BER sertifikat u zemljama Evropske unije zakonski podrazumeva da auto delovi sa takvim sertifikatom imaju identičan tretman kao i originalni delovi te je ugradnja tih delova moguća i u vozila u garantnom roku.

Rezervni delovi za Micubiši (Mitsubishi) koje nabavljamo i prodajemo u zemljama Evropske unije se tretiraju kao originalni delovi.

U zavisnosti o kom delu se radi, svi delovi osim potrošnih (disk pločice, diskovi…) i električnih delova, imaju garanciju od dve godine.

Dobavljači sa kojima imamo uspešnu saradnju iz Južne Koreje, Engleske, Italije, Singapura i Tajvana takođe isporučuju kvalitetne auto delove i poseduju sertifikat kvaliteta ISO 9001.

Ono što Forma Auto Servis ima kao komparativnu prednost u odnosu na druge jeste:

Garancija mobilnosti (putna asistencija) u Srbiji i u zemljama Evrope.

Transparentna i razumljiva dokumentacija urađenih radova.

Profesionalno i ljubazno ophođenje sa našim klijentima.

Poštovanje termina i usluga u skladu sa obećanim.

Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i južnokorejskih vozila.

Profesionalni servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača osnov je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi. Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima koji su neophodni prilikom rada sa aktuelnim i novim automobilima. Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila:

brzi servis

dijagnostiku

mehaniku

autoelektriku i autoelektroniku

servis trapa

servis auto-klime itd.

Brend Micubiši

Osnivač Yataro Iwasaki poticao je iz prefekture Kochi na ostrvu Shikoku koje je bilo dom moćnog klana Tosa. Iwasaki je radio za klan do 1870, kada osniva svoju brodsku kompaniju Tsukumo Shokai sa tri parobroda koje je iznajmio od klana što je ujedno bio početak Micubišija (Mitsubishi-ja). Kompanija se razvijala menjajući imena: Mitsukawa Shokai, Mitsubishi Shokai, Mitsubishi Jokisen Kaisha (Mitsubishi Steamship Company), Yubin Kisen Mitsubishi Kaisha (Mitsubishi Mail Steamship Company).

Koyata Iwasaki je preuzeo rukovođenje firmom 1916. u svojoj  38. godini, i dalje unapredio firmu ostajući na njenom čelu 30 godina, za koje vreme je Micubiši (Mitsubishi) stekao ključnu ulogu u oblikovanju razvoja japanske industrije. Micubiši (Mistubishi) je modernizovan, a njegova odeljenja su postala polunezavisne kompanije. Koyota je doveo kompaniju do vodeće pozicije u sektorima mašinogradnje, električne opreme i hemije. Kompanije koje su kasnije postale Micubiši teška industrija (Mitsubishi Heavy Industries), razvile su proizvodnju automobila, aviona, tenkova i autobusa, a Micubiši elektrik (Mitsubishi electric) je postao lider u proizvodnji električnih mašina i aparata za domaćinstvo.

Nakon drugog svetskog rata mnoge Micubišijeve (Mitsubishi-jeve) kompanije podelile su se u manja, nezavisna preduzeća. Tako je stara organizacija Micubišija (Mitsubishi-ja) nestala 1946. godine. Većina Micubišijevih (Mitsubishi-jevih) kompanija, pod pritiskom okupacionih vlasti, morala je da napusti ime i logo Micubišija (Mitsubishi-ja). 1952. godine potpisan je ugovor o miru u San Francisku te je Japan stekao uslove da postane član u međunarodnoj trgovini. 1954. godine, više od 100 kompanija koje su bile deo Micubiši (Mitsubishi) trgovine, ponovo se ujedinilo u jednu kompaniju Micubiši Korporacija (Mitsubishi Corporation). Micubiši (Mitsubishi) kompanije koje su se posle rata odrekle imena i logoa sa tri dijamanta, počele su ponovo da ih koriste.

Poslednjih 10 godina, Micubiši Motors (Mitsubishi Motors) bio je među prvih 6 najvećih japanskih proizvođača automobila i 16. u svetu po obimu proizvodnje.

Micubiši (Mitsubishi) ima višedecenijsku saradnju sa južnokorejskim Hyundai-jem, malezijskim Protonom, a takođe sarađuje sa Volvo-om, PSA Peugeot Citroen, Volkswagen-om i Daimler Chryslerom.

Najpoznatiji modeli su Lancer, Colt, Galant, Pajero i Outlander. 

Posedujemo rezervne delove za gotovo sve modele Micubišija (Mitsubishi-ja). Za sve informacije u vezi servisa i nabavke rezervnih delova pošaljite nam upit na stranici kontakt