Servis za Mitsubishi vozila


auto-centar-forma-servis-za-mitsubishi-beograd-logo

Kvalitetni delovi i servis učiniće da Vaša Mitsubishi bude pouzdana dugi niz godina u skladu sa pređenom kilometražom. Uradite na vreme mali servis automobila i produžite mu životni vek dok će vam odlaganje velikog servisa radi štednje samo napraviti još veće finansijske glavobolje. Zakažite povoljno redovan pregled, mali ili veliki servis Vašeg Mitsubishi vozila u našim servisima u Beogradu – na Senjaku i Novom Beogradu.

Ne brinite, jer sa 20 godina iskustva servisiramo gotovo sve modele Mitsubishi poput: 

Mitsubishi ASX

Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Colt

Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Galant

Mitsubishi Grandis

Mitsubishi L200

Mitsubishi L300

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Space

U okviru naših novosti na sajtu godinama već možete pratiti razne zanimljivosti i novine vezane, između ostalog, i za Vaš Mitsubishi ali i dobiti korisne savete, te ako vas informativno zanima šta sve može da podrazumeva mali i veliki servis pročitajte sledeće članke na tu temu.

Kad je potrebno raditi mali servis?

Kad je potrebno raditi veliki servis?

Ako su vam se članci svideli zapratite nas na socijalnim mrežama gde vas redovno obaveštavamo o najnovijim vestima na sajtu:

facebook
facebook
facebook

Pre ili kasnije, tokom pregleda ili servisa moguće je da će se ustanoviti potreba da se zameni deo na vašem motornom saputniku. 

Saradnjom sa pouzdanim dobavljačima garantujemo brz i efikasan servis uz ugradnju kvalitetnih auto delova. Asortiman auto delova koje koristimo prilikom servisa potiče od renomiranih proizvođača kao što su Blue Print, Nipparts, Jakoparts, Aisin, EXEDY, NGK, Bosch…

Svi auto delovi koje ugrađujemo u Mitsubishi vozila imaju jednogodišnju garanciju, a pojedini i više u zavisnosti o kom delu se radi.

Većina rezervnih delova za Mitsubishi vozila koje prodajemo i ugrađujemo, vode se kao originalni delovi u zemljama Evropske unije što znači da imaju kvalitet prve ugradnje. Članovi smo servisne mreže MOTOO kao potvrde kvaliteta po Nemačkim standardima. 

Japanska preciznost i tačnost uz nemački kvalitet naš je moto!

Ako se pripremate za putovanje ili Vam je potreban servis Mitsubishi vozila, zakažite pregled Vašeg vozila na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom. Servisi za japanska i južnokorejska vozila se nalaze na Senjaku i Novom i Beogradu.