Honda auto delovi


Honda auto delovi  se nalaze u našoj ponudi. Hondini svetski poznati modeli su Civic, Accord, Jazz, CR-V, Legend. Kod nas možete naći rezervne delove za skoro sva Honda vozila. Za sve gore navedene modele imamo sve sto je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje tj.  servisiranje. Glavni dobavljač našeg servisa je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom sarađujemo punu deceniju jako uspešno. Najpoznatiji brendovi sa kojima radimo su sledećih proizvođača BLUE PRINT, NIPPARTS, JACOPARTS, AISIN, EXEDY, NGK , BOSCH i drugi.

Honda auto delovi se nalaze u našem asortimanu. Delove koje nabavljamo su od svetski renomiranih proizvođača delova i te iste ugrađujemo u naša vozila koja dolaze u servis na popravke. Jako je bitno naglasiti da se u servisu za sve ugrađene delove daje i jednogodišnja garancija a za neke i više u zavisnosti od  toga o kojem delu se radi. Većina rezervnih delovi za Honde koje prodajemo se u zemljama Evropske unije tretiraju kao originalni delovi tj. delovi koji imaju kvalitet prve ugradnje – takođe jako bitno je i napomenuti da ugrađujemo i delove koje nam mušterije donesu. Pored prodaje delova veliki akcenat smo dali i na kvalitetu servisnih usluga. Kao potvrda  je i  ulazak u servisnu mrežu MOTOO – Po nemačkim standardima. Nemački kvalitet a japanska preciznost i tačnost su nas Motoo .
Ono što FORMA  Auto Servis ima kao komparativnu prednost u odnosu na druge jeste:

  • Garancija mobilnosti (putna asistencija) u Srbiji i u zemljama Evrope
  • Transparentna i razumljiva dokumentacija urađenih radova
  • Profesionalno i ljubazno ophođenje sa našim klijentima
  • Mi poštujemo termine i pružamo usluge u skladu sa obećanim.

Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i koreanskih vozila. Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača srž je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi: Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima. To je neophodno da bi se moglo raditi sa aktuelnim automobilima. Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila: brzi servis,  dijagnostiku, mehaniku, autoelektriku i autoelektroniku, servis trapa, servis auto-klime, servis itd.

honda-auto-delovi-auto-centar-forma