Retrospektiva 2022. godine


Još jedna uspešna godina je za nama u kojoj smo nastavili sa edukacijom i usavršavanjem postojećih znanja kako bi automehaničarske usluge koje pružamo bile u skladu i u korak sa novim tehnologijama i zahtevima tržišta. Kako smo mi videli 2022. godinu – pročitajte u članku koji je pred Vama.

Prošle godine smo uz servis i održavanje vozila imali prilike i da dajemo savete široj publici kada je za popularni Youtube kanal Auto analiza govorio stručnjak iz našeg servisa Mile Miljković. Zašto automobili prokuvaju – stručnu i opširnu analizu našeg stručnjaka pogledajte u posebnom članku ovde.

Servisi za japanska i južnokorejska vozila – zakažite pregled ili servis vozila na stranici kontakt.

Kao i svake godine dame koje dolaze u naš servis su imale posebne popuste u nedelji pre i posle 8. marta ali nije to samo nekoliko dana pažnje u godini. Prema komentarima koje nam pripadnice lepšeg pola ostavljaju i na osnovu ocena na Google servisu jasno nam je da pohvale nisu slučajnost i da smo prema svim mušterijama i kupcima jednako pažljivi i profesionalni. 

Kao i svake godine na našem sajtu možete pronaći mnogo dobrih saveta u vezi automobila ali i raznih propisa i uredbi koje se tiču saobraćaja. Trenutno aktuelna tema jeste montiranje lanaca za sneg, a ceo članak na tu temu pročitajte ovde. Ako niste do sada znali kako da vozite po magli možete pročitati naših 12 odličnih saveta na tu temu.

Benzin jeste poskupeo i jedna je od glavnih tema među vozačima prošle godine. Kako da uštedite benzin pročitajte ovde ili proučite našu kalkulaciju o isplativosti vožnje na plin. 

U ovoj godini želimo da podignemo nivo naših usluga na još viši nivo ali i da nesebično delimo znanja koja imamo. Vidimo se u nekom od naših servisa na Senjaku i Novom Beogradu.

auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-retrospektiva-2022