Srećan Vam dan muškaraca


Međunarodni dan muškaraca slavi se već 20 godina. Ovaj datum je idealna prilika da se istaknu dostignuća muškaraca i njihov doprinos zajednici, porodici, braku i poslu.

Drage dame, ako ste u nedoumici šta da poklonite svojoj jačoj polovini, jedan novi četvorotočkaš bi bio idealan poklon. Još ako bi se radilo o novom japancu, sreći nikad ne bi bilo kraja. Ipak, možda je malo preterano očekivati tako skupocen i veliki poklon, a opet pogoditi koji bi to model najbolje pristajao.

Ako bi ste svoju partnerku pitali ona bi Vam poklonila novu Mazdu. Zašto baš ovaj japanski brend? Prema izboru žena, za automobil 2019. godine izabran je model Mazda3! Ako dodamo i da su se u konkurenciji nalazili BMW Serije 3, Tesla Model 3 i Audi E-Tron, uspeh japanskog proizvođača je još veći.

Jedno od rešenje za prikladan poklon, a da ipak bude automobil je maketa. Početna ulaganja su niska, redovan servis nije obavezan kao ni tekući troškovi u koje spadaju benzin, tečnosti i pranje. Jedino je potrebno redovno brisati prašinu i maketica automobila će blistati.

Ako Vam je neophodno pouzdano održavanje Vašeg pravog automobila, tu su naši servisi za japanska i južnokorejska vozila. Zakažite pregled ovde.