Šta Tojotu izdvaja od konkurencije?


auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-šta-tojotu-izdvaja-od-konkurencije

U visoko konkurentnoj automobilskoj industriji proizvođači su neprestano u trci sa konkurencijom pokušavajući da ponude jedinstvene karakteristike i inovacije na svojim vozilima. Po čemu se razlikuje Tojota od konkurencije?

Pionirska hibridna tehnologija

Tojota Prius je predstavljena krajem 1990-ih i revolucionisala je industriju sa hibridnim pogonom koji kombinuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem i električni motor. Ova inovacija nije samo utrla put za efikasnije iskorišćavanje goriva, već je takođe postavila Tojotu kao lidera u ekološki održivoj auto industriji. Veliko iskustvo u ovoj oblasti daje Tojoti izrazitu prednost u pogledu pouzdanosti i efikasnosti današnjih modela automobila. 

Neuporediva pouzdanost vozila

Reputacija pouzdanosti Tojote dolazi od stroge kontrole kvaliteta, neprekidnog procesa unapređenja i posvećenosti inženjera da naprave vozila koja traju. Ovaj fokus na izdržljivost rezultirao je brojnim modelima koji su postali poznati po dugovečnosti, često prelazeći stotine hiljada kilometara sa relativno malo ulaganja i odlaska u servis. 

Forma auto centar – sve za japanska i južnokorejska vozila. Zakažite pregled ili servis vozila na stranici kontakt

Opsežno globalno prisustvo

Sa proizvodnim pogonima, operacijama i logistikom koja se proteže preko skoro svih kontinenata Tojota je učvrstila široko međunarodno prisustvo. Ova opsežna mreža ne samo da omogućava kompaniji prilagođavanje modela vozila regionalnim preferencijama nego takođe pruža visok nivo podrške koja nedostaje manjim proizvođačima. 

Preprodajna vrednost

Polovna Tojota vozila imaju impresivnu vrednost u poređenju sa svojim konkurentima, što je rezultat svega navedenog. To se može pripisati i snažnoj lojalnosti kupaca koji se iznova vraćaju ovom brendu. 

Imajte na umu i da najbolji automobili usled lošeg održavanja brže gube na vrednosti, a posebno na performansama i bezbednosti. Zakažite pregled vozila ovde u nekom od naših servisa na Senjaku i Novom Beogradu.