Sajam automobila u Beogradu 2024


auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozilla-sajam-automobila-2024

Sajam automobila DDOR BG Car Show održaće se na beogradskom sajmu od četvrtka 21. do srede 27. marta 2024. godine.

Tokom sajma će se predstaviti oko trideset automobilskih i isto toliko moto brendova. Biće predstavljeno oko 40 novih modela automobila koji su imali premijeru prošle godine ili će se pojavite ove godine. 

Kao i svake godine biti predstavljena i dodatna oprema i usluge za automobile od pneumatika, sigurnosne opreme, specifične opreme za električna vozila do osiguranja, finansiskih usluga i pogodnosti za kupovinu tokom trajanja sajma.

Servisi za japanska i južnokorejska vozila – zakažite pregled ili servis vozila na stranici kontakt.

Velika pažnja biće usmerena na električna i hibridna vozila, opremu i tehnologije koje podržavaju ovu vrstu automobila. Akcenat će dodatno biti stavljen na baterijske tehnologije, punjače za kućne i javne stanice, solarne panele, aplikacije za upravljanje vožnjom i druge inovativne koncepte.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice za posetioce iznosi 500 dinara.

Tokom sajma biće organizovana predavanja, prezentacije, diskusije i izložbe posvećene auto i moto industriji. Posetioci će moći da se informišu o budućnosti automobilske industrije, posebno električnih vozila, bezbednosti u saobraćaju kao i o najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji.

Vidimo se na sajmu automobila.