Prvi sajam automobila u Evropi posle pandemije!


Na Beogradskom sajmu od četvrtka 12. do nedelje 15. maja biće održan sajam automobila “DDOR ECO BG CAR SHOW 07” i 14. Sajam motocikala “Motopassion”. Očekuje se preko 50 premijera novih modela automobila, a više od polovine biće vozila na električni pogon.

U hali 1 sajma predstaviće se 28 marki automobila sa preko 50 premijera. Više od pola premijera biće vozila na električni pogon, a druga polovina biće hibridna vozila.

Pouzdani servisi za japanska i južnokorejska vozila na Senjaku i Novom Beogradu. Zakažite servis ili pregled vozila ovde, ili nas pozovite telefonom.

U Hali 4 biće izloženo više od 50 brendova motocikala, a u ponudi će biti veliki broj mopeda, skutera i kvadova. Prateća oprema će biti predstavljena u halama 1 i 2A, gde će posetioci biti u mogućnosti da vide solarne module i punjače. Hala 3 je rezervisana za oldtajmere.

Cene ulaznica za sajam automobila kreću se od 200 dinara za đake i studente, 300 dinara za grupne posete do 400 dinara za pojedinačne ulaznice. Cena parkinga u krugu sajma iznosiće 150 dinara po satu.

Pored automobila budućnosti na sajmu u hali 3A biće izložena i prošlost, tačnije izložba “Zastava automobila” na kojoj će biti predstavljen kompletan proizvodni program bivše kragujevačke fabrike. Posetioci će moći da vide prvog “fiću” iz 1955. godine pa sve do kabriolet verzije juga za američko tržište devedesetih godina prošlog veka.

U hali 1 posetioci će biti u prilici da vide solarni automobil koji je dizajnirao profesor Fakulteta primenjene umetnosti u Beogradu Marko Luković u saradnji sa Univerzitetom u Bolonji. Razni stručni paneli i izbor za mis odlična su pozivnica da posetite ovogodišnji sajam automobila. 

auto-centar-forma-beograd-sajam-automobila-2022