Priča o vozilu sa naslovne strane


Iskusniji vozači su sigurno prepoznali automobil sa naslovne strane našeg sajta ali za one koji nisu, tekst koji sledi posvećen je novijoj i modernijoj verziji modela sa slike.

Japanski proizvođač automobila Mazda nas je u ovoj godini obradovao redizajniranim i osveženim modelom Mazda6, s pravom ciljajući na segment više srednje klase.

Na prvi pogled, vidljiva je nova rešetka na hladnjaku i standardni LED farovi ali unutrašnjost je ono što je još više odvaja novi model od prethodne serije. Širina prozora, restaurirana komandna tabla i klima, komfornija sedišta i kvalitetnije materijali odaju utisak luksuza i prave tu finu razliku između srednje i više srednje klase.

SKYACTIVE tehnologija koju je patentirala Mazda, u ovom modelu dolazi do punog izražaja. Sistem deaktivacije cilindara u kombinaciji sa novom transmisijom omogućava novoj Mazdi maksimalnu efikasnost što podrazumeva veću snagu matora uz manji utrošak goriva.

Takođe, i-ACTIVSENSE, još jedna nagrađivana napredna tehnologija koja detektuje približavanje vozila sa zadnje strane, čini sve zajedno Mazdu daleko sigurnijom i pruža dodatnu zaštitu tokom vožnje.

Kada se uzmu u obzir odnos kvaliteta i cene, jasno je zašto je ovaj model brzo stekao popularnost i povećanje tražnje. Ali za sve one koji još uvek merkaju novi model, čekajući da mu padne cena ili nisu spremni da se odreknu svog starog ljubimca, tu je uvek Auto centar Forma za sve vrste pomoći i saveta, kako za održavanje sadašnjeg automobila tako i za savet prilikom kupovine novog.

auto-centar-forma-beograd-japansko-korejska-vozila-mazda-6