Novi posao na putevima u Francuskoj!


Pola miliona novih kazni godišnje donosi novo zanimanje na putevima u Francuskoj! U pitanju je privatni presretač koji se vodi profitom i opraštanja nema.

Sve veći broj ljudi u Francuskoj izlazi na puteve sa svojim neobeleženim automobilima dovoljno brzim, kakva je recimo Tojota Korola ili Mazda 3 i lovi vozače koji prekoračuju brzinu.

Rezultati iz policije su zaista fascinantni. Broj privatnih presretača se udvostručio. Radarskih vozila je u 2020. godine bilo 83, a na kraju 2021. godine čak 150 sa trendom rasta. 

Osnovna prednost ovih vozila i celokupnog biznisa je je veliki motiv za profitom. Što više prekršaja i kazni to bolje, jer policija nikada ne može biti toliko revnosna i strpljiva makar se radilo i o najrazvijenijm državama Zapadne Evrope.

Servisi za japanska i južnokorejska vozila na Senjaku i Novom Beogradu. Zakažite pregled ili servis vozila na stranici kontakt

Broj kontrolisanih vozila se prošle godine povećao sa 758000 na skoro 2,9 miliona. Ukupno je tokom 2021. godine kontrolisano preko 6,5 miliona vozila i napisano preko 500000 kazni. Najveći broj prekršaja koji su registrovali privatni presretači desio se na lokalnim magistralama i putevima gde su ograničenja od 80 do 100 km/ha.

Sad već možemo govoriti o masovnoj pojavi pošto je veći deo Francuske pokriven privatnim kolima sa radarima. Pre dve godine privatno je registrovano tek 8% svih prekršaja, dok je ove godine ukupno 38% prekršaja registrovano na ovaj način.

Da li se bližimo trendu neke vrste privatne saobraćajne policije? Ako će se bezbednost povećati – zašto da ne? Neprilagođavanje brzine uslovima puta jedan je od glavnih uzročnika teških saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishodom.

auto-centar-forma-beograd-privatni-presretac-radar