Koji automobil izabrati kao početnik u vožnji?


Početnici u vožnji trebalo bi da biraju manje automobile koji su lakši za upravljanje i parkiranje, a koji su gradski automobili idealni u tim situacijama pročitajte u našem prethodnom članku.

Neiskusni vozači bi trebalo da biraju polovne male gradske automobile, zbog lakog održavanja i jeftinijih delova. Potencijalne manje nezgode, grebanje i češanje koje su svojstvene početnicima mogu se jeftino sanirati. Vozila sa senzorima za parking takođe su dobro rešenje dok osnove vožnje ne pređu u rutinu.

Servis sa japanska i južnokorejska vozila na Senjaku i Novom Beogradu. Zakažite pregled automobila ovde ili nas pozovite telefonom.

Savet je da se u početku kupuje manji automobil koji je kompaktniji, ali uz što veće međuosovinsko rastojanje. Odličan primer ovakvog automobila je Suzuki Ignis koji je dugačak tek 3,7 metara, ali sa međuosovinskim rastojanjem od 2435mm. Iako je automobil prilično mali, zbog svog oblika i karakteristika ima sasvim dovoljno prostora za sedenje kako napred tako i pozadi.

Odličan izbor je i Suzuki Swift i Suzuki Ignis, izuzetno traženi modeli jer su za svoju klasu automobila veoma pouzdani uz konkurentnu i rekli bi smo nisku cenu. Poredili smo vozila iste klase – Suzuki Swift i Fiat Pandu. 15 na prema 4 razloga je u korist Suzukija, a ceo test možete pogledati na sajtu vozilalizov.com.

Izvor: vozilalizov.com

auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-suzuki-swift-2021