Preporuka 3 automobila za gradsku vožnju


Automobili za gradsku vožnju, malih dimenzija i niske potrošnje, postaju izuzetno popularni poslednjih decenija, a svoju ekspanziju doživljavaju porastom gužvi u saobraćaju i hroničnim nedostatkom mesta za parking. Koja japanska i južnokorejska vozila su idealna za vožnju po gradu?

Portal whatcar.com je sproveo istraživanje malih gradskih automobila različitih proizvođača i na prvom mestu nalazi se Tojotin Yaris Hybrid sa potrošnjom 3,92 litara benzina na 100 kilometara. Osim ekonomičnosti ovaj japanski automobil je manjih dimenzija i nameće se kao idealno rešenje za gradsku gužvu.

Na drugom mestu prema ovom istraživanju nalazi se Suzuki Ignis 1.2 u sa potrošnjom manjom od 4 litre benzina na 100 kilometara.

Proveren servis za japanska i južnokorejska vozila sa više od 20 godina iskustva. Zakažite pregled ili servis vozila ovde, ili nas pozovite telefonom.

Nakon nekoliko nemačkih proizvođača u okviru prvih deset nalazi se i Hyundai i10, kao izuzetno pogodan automobil za gradske uslove vožnje. 

Nesumnjivo je da japanski i južnokorejski proizvođači predstavljaju odličan izbor u nižoj klasi automobila, zbog svoje pouzdanosti, ekonomičnosti i lakog manevrisanja. Za nas nema dileme što se tiče gradskih automobila – redovno održavanje i servis potražite na 2 lokacije u Beogradu na Senjaku i Novom Beogradu

auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-tojota-jaris-2021