Ko je glavni sponzorski partner turnira Australijan Open?


auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-australian-open
Izvor: sportbuzzbusiness.fr

21. godinu traje partnerstvo južnokorejskog brenda Kia i otvorenog prvenstva Australije u tenisu – Australian Open-a. To je takođe jedno od najdužih sportskih partnerstava u istoriji Australije.

Od 2002. godine, Kia je igrala ključnu ulogu u podršci igračima na turniru i promovisanju tenisa. Kijina flota uslužnih vozila je do danas akumulirala preko 6 miliona kilometara i desetine hiljada putovanja tokom trajanja turnira u Australiji.

Proverite Vaše Kia vozila u našim pouzdanim servisima za japanska i južnokorejska vozila. Nalazimo se na Senjaku i Novom Beogradu. Zakažite pregled ili servis ovde.

Uoči početka Australian Open-a 2022. Kia je dobila pravo na ime novog izložbenog terena sa 5000 sedišta u Melburn parku. Nova Kia Arena nakon rekonstrukcije Melburn parka, dobija novo mesto za konferencije i događaje tokom turnira kao i dva dodatna terena i logistički centar.

Australian Open ima 21. godinu dugo partnerstvo sa kompanijom za vozila, a organizatori turnira su izjavili da je Kia igrala ključnu ulogu u podršci igračima i promovisanju tenisa i sporta uopšte.

Preko 130 Kia vozila činiće flotu teniskog turnira 2022. godine, uključujući 10 potpuno električnih automobila EV6, kao deo nastojanja kompanije da poveća održivost.

Izvor slika: sportbuzzbusiness.fr, YouTube kanal The First Serve