Ekološkim putevima na more


Aplikacija Google mape uvodi novi uslugu – ekološku. Kada u aplikaciji tražite željenu destinaciju prva ponuđena ruta neće biti najbrža, već će Vam se ponuditi ekološka ruta puta. Cilj je da korisnici odnosno vozači na taj način doprinesu održivosti i očuvanju prirode i prirodnih resursa. 

Pregledajte Vaš automobil pre odlaska na odmor. Servisi za japanska i južnokorejska vozila na Senjaku i Novom Beogradu.

Svojim korisnicima navigacija Google mape od sada neće automatski nuditi najkraći put do zadate adrese kao što je to do sad bio slučaj. Aplikacija će sprovesti kalkulaciju i ponuditi rutu puta koja troši najmanje resursa i štiti prirodnu okolinu. Pre ponuđenog odgovora do željenog cilja, obračunavaće se faktor potrošnje goriva i tipovi zagađenja.

AKCIJA – paket pomoći na putevima u našim servisima po izuzetnoj ceni. Pogledajte dostupne pakete OVDE.

Vozačima kojima je prioritet brzina i dalje će imati mogućnost da odaberu pristup najbržoj maršuti, ali samo kroz dodatna podešavanja. Zbog ovih promena, Aplikacija Google Mape će ažurirati i dodatno poboljšati navigaciju javnog prevoza, koji će u nekim gradovima sveta biti još dostupniji.

Ekologija postoje tema broj jedan i u Srbiji. Vazduh koji dišemo postaje vidljiv golim okom, naročito u zimskom periodu. Jeste li pregledali katalizator na Vašem vozilu, u kakvom je stanju i da li ga uopšte imate?

Zakažite pregled Vašeg vozila u nekom od naših servisa na Senjaku i Novom Beogradu ili nas pozovite telefonom