Drugi sajam polovnih automobila u Beogradu


Ako ste propustili sajam automobila u Beogradu, očekuje na nas možda i zanimljivija manifestacija sledeće nedelje – sajam polovnih automobila. Prvi ovakav događaj održan je u decembru 2021. godine, a evo već drugi se održava šest meseci kasnije.

”Kupiš danas, voziš sutra” slogan je ovogodišnjeg sajma polovnih automobila koji se održava u od 2. do 5. juna 2022.godine u Beogradu u Štark areni. Izložbeni prostor biće dva puta veći nego na prošlogodišnjem sajmu uz znatno veću ponudu vozila.

Sva vozila na sajmu odmah su dostupna za isporuku i to je jedna od glavnih prednosti ovog sajmu u odnosu na kupovinu novog vozila. Pojedini novi modeli čekaju se i više godina na isporuku usled krize sa proizvodnjom koju je prvo izazvala pandemija korona virusa, a sada dodatno i rat u Ukrajini.

Pouzdan servis japanskih i južnokorejskih vozila sa više od 2 decenije iskustva. Zakažite pregled ili servis Vašeg vozila ovde. Sve informacije možete dobiti i putem telefona.

Na sajmu će biti ponuđena vozila starosti od jedne do šest godina kao najbolja alternativa novim vozilima jer sajam i jeste nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine polovnih automobila. Očekuje se bogata ponuda vozila u cenovnom rangu do 15000 evra što i najviše odgovara platežnoj moći prosečnog kupca automobila iz Srbije.

U ponudi na sajmu biće i nova vozila ali većinom ona koja se mogu preuzeti odmah ili u najkraćem mogućem roku. Pored automobila očekuje se i dobra ponuda dodatne opreme, felni, elektro punjača i svega povezanog sa automobilskom industrijom.

Vidimo se na sajmu – na kome zaista ima za svakog po nešto.

auto-centar-forma-beograd-sajam-polovnih-vozila