25% popusta na sve usluge za 8. mart


Kada neko napravi prekršaj u saobraćaju dobar deo njih pomisli: sigurno je žena za volanom! Jesmo li kao društvo prevazišli ovakve predrasude i da li su žene ostvarile ekonomsku, socijalnu i političku ravnopravnost?

Za zakazane servise za 8. mart našim dragim sugrađankama, damama, devojkama, sestrama mamama i bakama dajemo 25% popusta na sve usluge.

Setiti se prava žena jednom godišnje na 8. mart, i nije neko dostignuće, ali što se naših servisa tiče, mi brinemo cele godine. To svi kažu ali mi se zaista trudimo da ne pravimo polnu razliku među našim mušterijama. 

Rezultati studije “Rodna ravnopravnost u saobraćaju u Srbiji“ pokazali su da u Srbiji 71% muškaraca poseduje vozačku dozvolu, dok svega 35% žena ima položen vozački ispit.

Dobro je poznato da servisi automobila koji ne drže do svog ugleda, često znaju da ženama skuplje naplaćuju usluge, menjaju “zdrave“ delove, izmišljaju kvarove sve u nadi da neće biti otkriveni. Osuđujemo i preziremo ovakve “kolege“ koji će baš 8. marta biti brižni i puni pažnje prema damama.

Zato sa punim pravom obeležavamo ovaj dan, uz popust od 25% na sve usluge koje možete zakazati ovde. A što se tiče muškaraca, onaj koji nije svojoj dragoj poklonio cvetić u junu ili novembru, ne mora ni buket 8. marta.