Održivu budućnost kreiramo danas – bez odlaganja!


Ovogodišnji Međunarodni dan žena obeležava tema rodna ravnopravnost danas za održivu budućnost sutra. Jedan od najvećih globalnih izazova današnjice predstavljaju klimatska kriza i katastrofe koje su njom izazvane, a žene su ovoga puta stavljene u fokus kao jedna od najugroženijih grupa koje trpi posledice.

U kontekstu automobilske industrije, već nekoliko decenija traje bitka za pronalaženje najboljih rešenja kada je u pitanju smanjenje emisije izduvnih gasova automobila. Održiv razvoj auto industrije je jedan od primarnih ciljeva u narednim decenijama. 

Svakog 8. marta podsetimo se koliko je bitna rodna ravnopravnost i koliko su širom sveta prava žena neostvarena u potpunosti ili ugrožena. U toku je neprestana bitka ka prevazilaženju svih oblika diskriminacije, rodne nejednakosti, predrasuda pa i mizoginije. 

Pozivamo sve dame, devojke, sestre, mame i bake da ostvare popust od 25% na sve naše usluge. Pročitajte kompletne uslove klikom na link ovde

Nije nam teško da saosećamo sa ženama jer smo i mi sami toliko puta smo u svom poslu osetili šta znači imati predrasude. Posao automehaničara često je potcenjen jer majstorska radionica nije čista kao apoteka, a radnici veoma često zaprljani zbog prirode posla. Koliko je usavršavanja i konstantne edukacije potrebno niko se ne zapita. Kao da se savremena vozila i složeni sistemi u njima održavaju jednom stečenim znanjem. U pitanju je proces i obuka koja je neprestana, od šegrta do iskusnog profesionalca. 

Ovog 8. marta poklonite dragoj ženi skroman dar ili buket cveća ali ono što je mnogo bitnije, pokažite joj da ste uz nju i da u svojoj svakodnevnoj borbi za bolje mesto u društvu nije sama.

Drage dame, srećan Vam 8. mart.

auto-centar-forma-beograd-japanska-juznokorejska-vozila-8-mart-2022