Kad je teško tu je Tojota


Pandemija korona virusa promenila je svet na svim poljima. Kako je to uticalo na japanskog proizvođača automobila Tojotu? Ne samo da je pretekla Folksvagen po broju prodatih automobila godišnje nego je odabrana od strane Svetske Zdravstvene Organizacije da pomogne u pandemiji. Mi Vam možemo pomoći tako što ćemo, uz dvadesetogodišnje iskustvo u održavanju i popravci vozila japanskih i južno korejskih proizvođača, uraditi redovno prolećno održavanje ili popraviti Vašu Tojotu. 

Svetska Zdravstvena Organizacija ovlastila je Tojotu da pripremi specijalno vozilo za prevoz vakcina. Od toliko proizvođača širom sveta izbor je pao baš na japanskog giganta. Očigledno je zahtev bio da se pronađe prekaljen, iskusan i pouzdan partner koji će u kratkom roku pronaći najbolje rešenje. Ima li veće i bolje reklame?

Zemlje u razvoju imaju poseban problem sa transportom vakcina, ne samo za korona virus nego i za sve ostale vakcine. Procena je da godišnje umre oko 1,5 miliona dece jer nisu na vreme dobili adekvatnu vakcinu.

Toyota je povodom tog izazova konstruisala specijalno dizajniran Land Cruiser serije 70, uz pomoć luksemburške firme B Medical Systems, koja se pobrinula za frižider koji je ugrađen u terenac. Frižider zapremine 396 litara i može da primi 400 paketa vakcina na temperaturama od 2 do 7 stepeni celzijusa.

Problem sa transportom rešen! Tako to rade Japanci, brzo i efikasno. Mehaničari iz naših servisa nisu iz Japana, ali po pitanju efikasnosti mogu se takmičiti i nadmašiti bližu ili dalju konkurenciju. 

Obratite nam se putem upita ili poziva za pregled Vašeg japanskog ili južnokorejskog vozila. Servisi se nalaze na Senjaku i Novom Beogradu.