5 korisnih aplikacija za automobile


Letnja sezona je u punom jeku i ako se spremate na putovanje dobro je da u telefonu imate par korisnih aplikacija koje Vam mogu uštedeti vreme i novac, sprečiti krađu, a odmor učiti lakšim i bezbrižnijim.

Here WeGo

Besplatna navigacija koja postoji na srpskom jeziku, a može da se koristi i kada nemate internet, što je posebno važno kada se nalazite u inostranstvu i nemate roming.

Wi-Fi finder

Ako imate potrebu za internetom ova aplikacija Vam omogućava da pronađete Wi-Fi hotspot‐ove koji se nalaze u Vašoj neposrednoj blizini.

Waze

Osim što ima navigaciju ova aplikacija je svojevrsna društvena mreža koja ima preko 100 miliona korisnika gde možete saznati kakvo je stanje na putevima, koje su cene goriva na pumpama, gde se nalazi policija i mnoge druge korisne informacije.

Anti Teft Car Alarm

Ako se Vaš auto pomeri aplikacija će Vas obavestiti i tako Vam pravovremenom reakcijom omogućiti da sprečite potencijalnu krađu vozila.

Car Problems & Repairs

Ova aplikacija detaljno objašnjava koji su najčešći kvarovi na automobilima, kako izvršti dijagnostiku i kako probleme najlakše rešiti.

Dobro je biti pripremljen za putovanje ali Vam ipak savetujemo da pre polaska na put zakažete pregled u našem servisu za japanska i južnokorejska vozila kako bi na odmor krenuli potpuno bezbrižni.