Zaštita automobila od krađe


Uplatili ste aranžman za letovanje i otišli avionom ili autobusom na odmor, a automobil ostavili na parkingu da Vas čeka dok se vratite. I njemu je potreban odmor posle godinu dana vernog služenja. Međutim, lako se može desiti da automobil ne zateknete tamo gde ste ga ostavili. Nema tog sistema zaštite koji nije moguće zaobići.

Otkrićemo vam najbolji alarm na svetu koji provereno radi ali ima i jednu veliku manu o kojoj ćemo kasnije. Naime, uzmite stari jastuk koji ne koristite i ispraznite sadržaj. U navlaku koja je ostala ubacite udice za pecanje svih dimenzija i oblika, što više to bolje. Da li možete da zamislite očaj nezvanog gosta koji sedne na vašu malu rukotvorinu iz kućne radinosti? Ne samo da će bežati glavom bez obzira što dalje od vašeg vozila nego će i uspešno zameniti sirenu alarma koju je onesposobio da bi seo u vozilo.

U čemu je potencijalni problem? Povratak sa mora i relaksiranost nakon odmora. Odlično, automobil je tamo gde sam ga i ostavio. Idem da natankujem rezervoar, otvaram vrata i sedam…

auto-centar-forma-beograd-japansko-korejska-vozila-zastita-od-kradje