Kako izbeći gužvu na putovanju


Leto je tradicionalno godišnje doba kada se najviše ljudi odlučuje na putovanje. Ako idete na more trebalo bi konsultovati statistiku koja kaže da je 10. avgust datum kada se beleže najveće gužve na putevima i graničnim prelazima. Osim toga vikendom je saobraćaj dodatno pojačan bez obzira na to koji je mesec i datum. Ako ste u mogućnosti, savet je da krenete najkasnije u četvrtak kako bi na željenu destinaciju stigli pre vikenda. Ako to nije izvodljivo informišite se o gužvama i prohodnosti na zvaničnom sajtu AMSS. Za vlasnike smart telefona aplikacija Google maps može takođe biti od koristi gde možete izabarati opciju saobraćaj (traffic) i videti tačke na kojima je saobraćaj usporen te birati alternativne putne pravce.

Ako uprkos svemu idete u vreme najveće gužve napunite rezervoar da usled čekanja ne biste ostali bez goriva a takođe, oskrbite se hranom i tečnošću.

Preduzmite sve što je do vas a za ostale nepredviđene stvari na koje ne možete uticati i eventualne kvarove, ostaje Vam strpljenje i AutoCentar Forma.

Srećan put!

auto-centar-forma-beograd-japansko-korejska-vozila-guzva-na-putovanju