Brendovi


eneossite

Kompanija NIPPON OIL je vodeća Japanska naftna kompanija sa ogromnim učešcem na tržištu Dalekog Istoka. Maziva ENEOS nalaze se u fabričkom punjenju kod sledećih proizvodađa vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA, odnosno ENEOS se nalazi u prvom punjenju gotovo svih marki vozila sa Dalekog Istoka.

 aisinsite

Aisin Seiki Co, Ltd, takođe poznata kao Aisin, je japanska korporacija koja razvija i proizvodi komponente i sisteme za automobilsku industriju.

 ngksite

NGK je vodeći svetski proizvođač i snabdevač fabričke ugradnje u segmentima svećica i lambda sondi. Pored toga, kompanija je jedan od glavnih proizvođača grejača za dizel motore. Program proizvoda uključuje i kablove za paljenje. Distribucije se pozicioniraju na globalnom nivou: NGK ima osam prodajnih centara i 14 prodajnih kancelarija širom sveta sa ukupno 10.000 zaposlenih.

 densosite

DENSO Corporation je globalni proizvodač automobilskih komponenti sa sedištem u gradu Kariya, Japan. Kompanija je osnovana kao Nippondenso Co Ltd.

 nwbsite

Nippon Wiper Blade Co, Ltd (NWB) je poznat brend u auto industriji i vodeći proizvodač brisača koji se koriste kao origanlni delovi svih proizvodača automobila u Japanu.